måndag, augusti 31, 2009

Vecka som känns

Man får det man förtjänar och det är så för mig den här veckan.
Förutom jobbet så har jag fått en del möten. Ikväll så har jag varit och tränat simmarna och det är som vanligt lika kul att träna dem.

Imorgon så har jag drogparlamentariska gruppen direkt efter jobbet. Sen har jag senare på kvällen rädda barnen styrelse möte.
Onsdagar tillbringar familjen Winé i simbassängen. Eller jag vid och de övriga i bassängen. Klockan 18 har Johannes sin simträning och samtidigt tränar jag simmare. Men under den timmen så simmar frugan med yngste sonen Alexander.

Sen på torsdag så smäller det för då har jag budget möte med både omsorgsnämnden och socialnämnden så den kvällen kommer att kännas. Sen har jag också ÅIF möte på torsdag men det går inte att vara med på det också för jag kan bara va på ett ställe samtidigt.
Jag gnäller inte utan mer förklarar om någon ser mig springa runt och se stressad ut så är det här en vecka som verkligen testar mig.
Men jag har valt det själv och alla mina veckor ser inte ut så här.

Men skall jag ändå sköta min löpträning som är 3-4 pass denna vecka. För den träninge är helig eftersom formen nu känns bra.
Men jag tror genom att jag ändå prioriterar mig och min hälsa så är det därför jag klarar av att ha det är som en positiv stress.
För jag anser att det finns en positiv stress så länge logistiken fungerar men då är det ju att inget får kollapsa för då kan det bli jobbigt för då har man inte kontroll längre.
Så än så länge så är det inte som för katten på bilden.


Ha det bra

Inga kommentarer: