tisdag, augusti 04, 2009

Stolt far

Jag kunde bara inte låta bli att ha det här inlägget idag. För det stämmer jag är idag en stolt far, jag är stolt och lycklig över båda pojkar men idag är det storebror Johannes 5 år som är i fokus.

Han är duktig på fler saker han är bl.a. duktig på att läsa men idag blev jag extra stolt. Frugan pratade om att jag ikväll i Ålands idrottscenter lyste som ett rödljus av stolthet.

Men han simmade ikväll sina första riktiga simtag som du kan se här..




Som många vet så är simningen lite speciell för mig och tar upp mycket av min tid. Därför var det kul när han sa att åt mamma att han tänkte göra som dem i tv:n och så lade han sig och simma på rygg. Då känns det ju lite mer försvarbart att jag suttit och sett på VM i simning 6 kvällar i rad.


Även om det här gjorde mig stolt så inte måste han börja simma för det. För det är så att barnen väljer själv vad de vill hålla på med. Och hans första val blir nog tyvärr i höst redan, för jag är rädd för att fotboll och simning kommer att krocka med varandra och vara på onsdagar i höst.


Men att Johannes börjar behärska sig bättre i bassängen är att då kan han få komma med mig när jag är och tränar simmare. Men inte blir jag ledsen om han väljer simning :-)


Ha det så bra

2 kommentarer:

Sis sa...

Det är helt fantastiskt att se sina barn ta sina första riktiga simtag! Jag förstår att du är stolt :) Att kunna simma är dessutom en billig och bra livsförsäkring :) sen om det ännu utvecklas till ett stort intresse får man väl se det som ett extra bonus :)
Hälsningar från en som såg VM live och njöt av varenda sekund!

Göte sa...

hej Sis jo det har du rätt i att det är en billig livsförsäkring. Sen om stoltheten så är jag stolt och glad ännu. Men trila ner som fallfrukt när jag fick läsa om att uppleva VM live, så blev jag grön av avund.
Förstår att ni njöt med allt och av allt och inte minst av Lindas framfångar i VM-bassängen.
Ha det bra.

H: Göte