lördag, oktober 18, 2008

Så är man där igen


Jaha då var det kört igen. Idag klockan 15 så står jag åter igen på en internationell simtävling som tränare. Att det skulle gå så här snart igen trodde jag inte när jag klev av som ÅID tränare våren 2005 tror jag det var.

När jag slutade som ÅID tränare så tränade jag också unga simmare i SIF, de är ännu unga men tillräckligt gamla för att vara med i vikingsimmet.

Men inte nog med att jag har i stort sett har nästan hela gruppen med så är nu båda ÅID tränarna borta så jag skall hjälpa deras simmare också. Så lördag eftermiddag och söndag morgon så är det full fart. Adrenalin rusar i Göte och inte en lugn stund. Nästan lite för mycket som min kära fru brukar säga om mig ibland. Och då tror jag inte det är storleken hon syftar på.

Jag kan erkänna att jag e stolt som en tupp att ha då nästan alla min SIF simmare med i denna tävling. Nu vill ju inte alla vara med och tävla och jag tvingar ingen utan man skall få simma på sina villkor.
Jag måste nog inse nu att simning är sporten som ligger mig närmast hjärtat så jag njuter nog säkert hela helgen.

Tur att vi har besök ihelgen av släkt så då är samvetet mot barnen bättre för nu tänker de nog inte mycket på att jag är borta.


Ha det bra.

Inga kommentarer: