onsdag, augusti 27, 2008

Stockholm halvmaraton

Om tio dagar nämligen 6 september så går stockholm halvmaraton. Då kommer jag att stå på startlinjen och skall springa mitt andra halvmaraton.
Min första halvmaraton var jag nervös över deras maximitid och att jag inte skulle hinna klara den som låg på 2 ½ timme.
Jag klarade ju den med 15 minuters marginal. Nu är maximitiden 2 tim 45 min så det gör att jag inte känner mig stressad över den.
Jag var lite småstressad över hur formen skulle vara, och då om jag måste vila länge efter att tanden togs bort i måndags. För före var formen riktigt bra. Nå idag kunde jag fara på 10 km länk och jag känner att jag är på gång igen.
Jag ser faktiskt fram emot att fara och springa stockholm halvmaraton som verkar vara en folkfest.
Tiden den här gången är inte så viktig utan det är mesta att jag klara av målet som för ca 3 år sen sattes att jag skulle kunna springa igenom kanonloppet. Nu 40 kg lättare så orkar jag springa och totalt biten av att träna. och då först och främst att jogga.
Jag springer 30-40 km i veckan och verkligen njuter av det. Så Stockholm halvmaraton skall jag njuta mig igenom de 21098 metrar. Och sen får jag en trevlig kväll med min gode vän Jonas på köpet. Kan det bli bättre ?

Ha det bra.

6 kommentarer:

Christoph Treier sa...

Man kan inte annars än att gratulera dig till din livsstilförändring. Det behövs så enorm mycket vilja och energi för att lyckas med det du har uppnått. Och jag vet att det inte är en modefluga utan det är en bestående ändring av livsstilen.
Jag slår vad om att du springer i Stockholm under 2 timmar!!

Göte sa...

Tack för en fin början på kommentaren om min livstilsförändring, så är min kommentar att utan dig skyulle det aldrig ha gått. TACK.
Under två timmar !! Nja nu tar vi lite i för halvmaran är inte nerför och medvind hela loppet. Som jag skrev i inlägget jag vill njuta sen skulle jag gärna förbättra min tidigare tid som är 2.15,08. Och njuter jag så förbättrar jag den.
Än en gång Christoph tusen tack för hjälpen med allt som gör att jag mår så bra som jag gör idag.

Anonym sa...

Inte långt kvar nu! Vila och fyll på kolhydratreserven. Det kommer jag att göra med ond hälsena och höft. Åldern tar visst ut sin rätt.... Vi får väl sikta på att sänka oss 15 minuter vardera. Vi hörs!

Göte sa...

Var på 12:a igår och kändes för jä..a bra :-)

Göte sa...

Oj glömde att kommentera att 15 min sänkning är nog i tuffaste laget för mig. Under 2, 06 och jag dansar av lycka efteråt :-) Om krafterna finns för dansandet förstås.

Anonym sa...

Jag ser fram emot lite Lambada! Glöm inte bastkjolen!