söndag, januari 13, 2008

Visst lönar det sig

Vissa säger att det inte lönar sig att gruva och gnälla. Men om man läser mitt förra inlägg så är det lite gnälligt för att komma från en karlakarl som mig.
Men igår vakna jag betydligt piggare och fräschare så att jag kunde fara iväg på min länk idag. Så för mig löna det sig att gruva sig lite och det bjuder jag på bara jag får komma igång med träningen igen. Så nu är jag glad hoppas du också är det.
Ha det bra

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du undvek en rak fråga, med stora bokstäver så här kommer den igen, i ett tydligt format: EXAKT NÄR FYLLER DU 40? Borde vara denna vecka, men vilken dag? Pia

Göte sa...

Okej då jag fyller på lördag och du med familj är sååå välkommen. Rekomenderar ett besök och en simtur på Ålands idrottscenter i Godby på vägen så smakar det godare med tårta sen :-)

Anonym sa...

Aha. Då vet jag i allfall. Blev knepigt nu för just på lördag ska jag tillbringa flera timmar på Mariebads relaxavdelning. Du vet, lyxen däruppe. Så att ta Godby just då funkar ej. Känns som en dålig bortis, men är ett faktum. Men om jag inte hittar ut till dig så ska du veta att jag tänker och gratulerar. Pia

Göte sa...

WOW på relaxen lite avis är jag det måste jag erkänna. Och relax har vi ju inte ens i Godby, men snart massör :-) Och om du inte kan komma på lördag så kan vi vända det till något positivt och att vi då har en orsak till att bjuda er på middag istället.
Om ni vill alltså.
Ha det bra på lördag och njut där för det är du väl värd.