måndag, januari 28, 2008

Eldsjälar behövs

Igår var jag på Östra Saltviks ungdomsföreningens revy och som vanligt så var den lika bra som alltid. Var enda gång är jag lika imponerad av de personer som är med och gör revyn möjlig allt från aktörer till arbetet med kläder och rekvisita. Och där är det något som verkligen föreningen östra saltviks ungdomsförening har lyckats med är att ännu ett år att få ihop tillräckligt med folk att arrangera en revy.
Sen så tycker jag att man hör om det inte finns återväxt bland ungdomsföreningarna och att föreningarna håller på att dö ut. Men ser man nu på ÖSUF och de som var med i revyn så visst var de äldre med, men sen hur många unga nya talanger hade de inte med. Oj flera unga i högstadieåldern som man hoppas att förtsätter länge till på scen med den talangen man besitter.
Och sen får man ju bara hoppas att de äldre inte heller väljer att sluta. För oj vad tomt det skulle bli utan dem på scenen. Och det är väl så det skall vara med en ungdomsförening en blandning av ungt och lite gammalt. Men sen tror jag inte de äldre i ÖSUF är så gamla i alla fall utan antagligen bara lite äldre i pappren men inte i sinnet.
Ja vad säger man. Det är bara att lyfta på hatten för föreningen.
Hoppas eldsjälarna orkar fortsätta med att driva föreningen lika framgångsrikt även i framtiden.

Inga kommentarer: