torsdag, januari 10, 2008

livet är fullt av utmaningar....

För ett bra tag ja lite över 1 ½ år sen ungefär var det om jag minns rätt så fick jag hjälp av en mycket god vän om att bli motiverad att börja träna för att då var det att orka med alla möten och andra uppdrag men framför allt så var det också för den egna hälsan. I augusti -06 så tog jag mina första löpsteg, efter att jag då promenerat en hel sommar då var mitt mål att springa kanonloppet hösten -07 och det gjorde jag och sprang då hela loppet.
Nu har jag och en god vän som också springer en hel del, sättit upp nya mål så nu 10:nde maj skall vi springa kungsholmen runt som är en halvmara !!!! Men skulle vi nöja oss med det nej utan vi har också anmält oss till lidingöloppet på 30 km som vi skall springa i september. Okej om lite över en vecka fyller jag 40 och är det här en 40-års kris ? Jag tror inte det utan mer en utmaning om vad man orkar och vad jag då orkar med. Nu är inte det här något som bara kommer som ett infall nu utan tanken / drömmen har funnits ett tag. Men jag känner nu att min träning har fått en sån grund att jag vågar försöka in på såna här grejer.
Och det här är ju en utmaning som passar mig för som fallskärmshopp är kört för mig med min höjdrädsla.
Likaså frittfall och sånt för usch det är högt och obehagligt.
Det här är min utmaning och hoppas du hittar din.
Ha det bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ugh. Blir alldeles svag av att läsa om utmaningar. Har alltid känt mig utmanad (eller hur?) men denna gång känner jag starkt att sunda förnuftet varnar mig för att anta utmaningen.
SKA DU FYLLA 40??? Är du säker? Har du räknat rätt?? När då?? Hjälp vad du hinner med mycket då... H, Pia

Göte sa...

Jo Pia livet är fullt av utmaningar och det är min tur till dig nästa gång... Kommer du ihåg en viss adventskalender...Korsstygn... Hoppas det ringer någon klocka :-)
Ja alla som jag fråga säger 40 men jag är skeptisk på att det är rätt. Men du vet att jag jag litar på andra och då är 40 snöret oootroligt nära. Ha det bra. H: Göte