måndag, december 15, 2008

Omväxlande dag

Jösses vilken omväxlande dag det har varit idag.
Jag börja dagen med katapultgruppen och den gemensamma genomgången som vi brukar ha på måndags morgnar. Sen var jag vid Godbykongress vid 11-tiden och tackade av Andrea som tråkigt nog slutar vid socialkansliet i Sund nu i början av januari.
Sen tillbaks till stan för att köra ett boxercisepass med katapultgruppen. Det var faktiskt riktigt kul att dra ett boxercise pass igen. Nästan så man skulle vilja köra fler.
Sen planering på eftermiddagen och efter det ut på skol- och bildningsnämndmöte i Finby. Halv sex tiden var det slut så då hade jag halvtimme på mig att ta mig till godby för att dra en simträning.
Till slut kom jag hem sen så jag hann vara med och lägga barnen.
Jag konstatera att man skall ta vara på dem och bry sig om dem man är beroende av.
Idag insåg jag hur beroende jag är av min hjälte. Nämligen gamla Bettan dvs min escort som idag passera 250 000 km sträcket.
Bara idag så har vi rullat ca 120 km tillsammans. Hur skulle jag klara av mig utan den ? Det är ju helt kört att ha en sådan här dag och åka kollektivt. Det går ju bara inte.
Så jag måste börja sköta om gamla Bettan bättre. Nu skall ni ju inte tro att jag menar att jag prioriterar gamla Bettan före familjen.
Men man måste komma ihåg att bry sig om alla i ens närhet för man är beroende av fler än man tror.
Ha det bra.

Inga kommentarer: