onsdag, september 17, 2008

Höst


Idag har jag verkligen insett att hösten är här. När jag for iväg imorse så var det bara 6 grader. Som vanligt så försöker jag sätta eld i spisen - och misslyckat som vanligt. Sen kommer frun hem och sätter igång den på första försöket !! Så hur skulle mannen klara sig utan kvinnan ? Inte jag i alla fall.

Just ja höst tecken var det. Man tänder lampor halv åtta tiden för det börjar bli mörkt. Och en sak till som jag tycker blir lite jobbig är alla tv-serier som börjar. Hur skall man hinna med att följa med alla? Igår började en svensk tv-serie, på torsdag börjar Höök igen. Och nästa onsdag någon annan svensk tv-serie.

Jag behöver ju inte se alla, men samtidigt så tycker jag om svenska tv-serier. Så kombinationen att hinna med allt jobb och samtidigt följa med svenska serierna så blir jobbigt.

Men det konstigaste av allt med denna höst är att hösten måste ha börjat oootroligt tidigt i skåne denna höst.

För nu har jag sett mitt Malmö FF i tv:n två gånger på fem dagar och de spelar som de skulle vara ute på hal is. Verkar som det blir förlust idag igen.

Mer om hösten är ju att de elitserien i ishockey börjar också, och om jag skall tro på specialisterna rätt så blir det en tung ishockey vinter för mitt Brynäs. Men hur ofta har inte specilaister haft fel, så det kan de väl ha i fråga om mitt Brynäs också.

Med det här negativa inlägget så skulle man kunna tro att jag inte tycker om hösten men faktiskt så tycker jag att varje årstid har sin tjusning.


Ha det bra

Inga kommentarer: