tisdag, september 11, 2007

Ungdomspolitik

Idag var jag och Mia Hanström i radion och pratade om ungdomspolitik och visst är det intressant att ha två som är i vår ålder som pratar om ungdomspolitik. Men sen måste man inse att Mia och jag har jobbat med ungdomsfrågor ooootroligt länge. Tänk att Mia var med och startade Fältarna och sen kom jag dit -93 och sen dess så har vi jobbat mycket med ungdomsfrågor.
Men jag blev kvar med en sak i mitt huvud som jag aldrig hann säga då men vill få ut det nu så jag kan sova gott sen:-) Reporten frågade oss om vårt valprogram och att vi hade inget ríktigt konkret om ungdomspolitik, men där hade ju Mia ett mycket bra svar.
Men före pratade vi om all ungdomskunskap vi har i vårt parti. Vi har mig, Mia, Igge Holmberg nämndes i radion, vi har Gunnar Andersson och Kari Kärkki från Eckerö, Gudrun Jansson från Lemland. Som sagt kompetensen är stor i vårt parti om och med ungdomar. Säkert har jag tyvärr glömt någon av alla i vårt parti som är mycket duktiga på ungdomsfrågor. Men alla dessa är sådana som uppmärksammar och bekräftar ungdomar så ungdomarna vet att den som dom känner av dessa så kan de prata med och det är viktigare än vad vi har i partiprogrammet anser jag. För många av dessa ungdomarna kommer aldrig och läsa partiprogrammet. De vill rösta på en som de har tillit till och det finns det hos oss. För vi bryr oss om ungdomar här och nu.

Ha det bra

Inga kommentarer: