torsdag, september 06, 2007

Är vänskap färsvara ? Jag tror den består

Idag har varit en speciell dag. Idag har jag träffat eller pratat med flera av mina vänner på en och samma dag. Närmare 5 stycken och det är nog av ett litet rekord att det råkar sig att man stöter på eller har ärende till så många på samma dag. För efter att man fått de två juvelerna Johannes och Alexander så blir det så att man träffar inte de bekanta lika ofta som förr.
Och då blir det lite så att man börjar fundera att undrar om de misstycker när man inte hinner ha den där kontakten som man hade förr? Men jag tror inte det utan den finns nog där vänskapen, och en riktigt god vänskap så består nog, man växer inte från varandra på det sättet. Så har man respekt för varandra att man har olika skeden i livet som är mer stressigt och uppbokat. Så finns den där.
Så ha förståelse och vårda vänskapen så finns den där när du behöver den.
Jag har många goda vänner och det är jag tacksam över att jag vet att de finns där när jag behöver dem, men då måste jag också vara beredd att bjuda till när de behöver.

Ha det bra

2 kommentarer:

Steven Frostdahl sa...

Vänskap är en färskvara. Den ska näras och underhållas när den införskaffats. Annars blir den gammal och tynar bort.

Göte sa...

Hej Steven Jo det kan du ha rätt i men förvarar du vänskapen i rätt klimat så håller den längre. Innan den blir härsken.