måndag, september 10, 2007

Nu är hösten här och mörkret det kommer

Jag har just kommit hem från en 10 km länk och inser att hösten har kommit för jag hade duggregn hela vägen men det som ger mig höstkänsla så är faktiskt att det blev oerhört mörkt sista biten. Så nu är det nog att inse att hösten har kommit. Nu är jag inte sådan som deppar ner mig vid höst och vår utan jag ser tjusning med varje årstid. Så är kommer min förklaring till hösten.
Jag tycker det är mysigt när det är mörkt ute och man ser hur det lyser i hus. Jag tycker ett hus som det lyser ger huset ett liv. Jag tror det var från när jag var yngre och delade ut ålandstidningen och eftersom jag har en viss mörker respekt så tyckte jag om när man kom till ett hus som det lyste i för då såg man vart man steg och inte behövde att vara rädd att snubbla.
Sen de gula löven före de trillar ner så gör det så vackert det är som att träden glöder om solen lyser på dem.
Sen ar jag nog alltid varit ganska förtjust i regn. Antagligen för att jag tycker om att ta mig vatten över huvudet :-)
Så välkommen hösten

Ha det bra

3 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om länk och regn så investerade jag i nya löparkläder som är anpassade för höst/vinter idag. Jag kanske inte springer bättre men djädrar vad snygg jag blev!

Skall vi prova att höras per telefon ihelgen? Jag säger bara Mackmyra....

Jonas

Göte sa...

Vänta nu snygg har du ju alltid varit så det i fragsätter jag inte. Men det här med Mackmyra!!! Säg inte att en av de där 11 000 laskorna som sålts är din... Men vi höres ihelgen. Om du är hemma och inte i Ånge igen. Men jag förstod att det är igenspikat där nu.
Ha det bra

Anonym sa...

Håll i dig! Jag är ägare till 2 flaskor! Den du!: )