tisdag, juni 17, 2008

Nostalgi

Just nu sitter jag hemma och jobbar vid datorn och helt plöstligt sitter jag och sjunger
"Du lever bara en gång och det e du" Alltså tror eller ej men när jag har på 4:ans Nyhetsmorgon så dyker Noice upp live. De spelar igen. Men nu vet jag inte om det beror på nostalgi kicken jag fick eller om de verkligen jag gillar musiken.
Visst jag har en lika bred musiksmak som jag e bred dvs rätt så bred. Men varje gång jag hör Noice så blir jag glad och inte kan vara stilla.
Jag vet att gansak många läser min blogg och nu hoppas jag att Dennis Jansson skulle ta sig tid att läsa min blogg.
Detta är en personlig vädjan till Dennis Jansson
- Hej Dennis Jansson, jag har just fyllt 40 och blir trackad av en kär person för min begynnande flint så ibland känner jag mig gammal. Kan du vara snäll och ha Noice med på Rock-off så kommer jag att få möjlighet med att:
- känna mig yngre
- fara på rock-off en kväll till förutom Thin Lizzy
Okej Dennis troligtvis är det väl så att det redan att de gjort sin turne för juli, men det är få som jag känner till som klara av att fixa det nästan omöjliga. Det är tomten, du och sen en till men hans existens diskuterar många.
Så Dennis detta är min önskan.

Sen vet jag att jag inte kan få allt jag önskar men man måste få drömma och hoppas.
Hopp, planer och illusioner är livets föryngringselement.

Ha det bra

2 kommentarer:

Anonym sa...

"...min begynnande flint så ibland känner jag mig gammal" Riktigt gammal blir du inte förrän du börjar med överkammning! Var det inte en präst som var specialist på det?

Göte sa...

Bra då känner jag mig lugnare för jag försöker ju inte kamma över den. Istället lite stolt wså jag kan visa att jag har något där :-)