onsdag, mars 12, 2008

Stressig tid

Hej imorgon skall motionerna i lagtinget lämnas in, en hel del med kommunpolitiken inom det sociala för mig just nu. Sen är det SIF simning som får en hel del av min tid just nu. Jag lovar att förbättra mig så småningom. Men min korta reflektion är nog det roliga att med att vara tränare. Jag tränar nu då simmare som är mellan 10-13 år och vissa av tjejerna har jag följt i många år. Kul att se hur de utvecklas i sättet man märker hur de mognar men samtidigt så vill de finnas kvar på den nivån vi haft tidigare. Min tränarfilosofi är att de skall vara kul att va på träning och att de känner att jag finns där för deras skull. Och till sist att de känner att de utvecklas och att jag är förberedd.
Men med de här roliga på träningen så är det ju då att när man själv blir äldre men Göte har samma sjuka humor skall man då följa med eller inte ?
Trots all stress så kan jag säga att träna dessa simmare jag gör på tisdagkvällar är kul och som jag trivs oerhört med.
ha det så bra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, 10-åriga bruttor kan ju vara nog så knepiga att förstå sig på så sjuk humor tror jag är en utmärkt förutsättning - både för dem och dig! Och du, vad fin frugan har varit i tidningen! Jättefina bilder och så kul att läsa om den verksamheten. Hälsa henne!

Göte sa...

Ja jag är så stolt över min fru och fin och snäll är hon också. Men nu så smiter hon iväg här i två dagar så hur skall jag klara mig nu...