måndag, mars 24, 2008

Påsken över

Nu är jag hemma igen och nu skall man känna sig utvilad men eftersom man steg upp 06.15 imorse för att fara att ta färjan hemåt. Så känner jag mig inte utvilad nu tyvärr ja och inte är det så att man får vila på färjan heller. Jag har nu lärt mig att sätta upp mål och det gör jag med färjturerna mellan fastlandet och Åland också. Någon gång så kommer juvelerna Johannes och Alexander att bli så gamla att man kan sita vid ett bord och de kommer dit om det är någonting. Sen om jag som klarar av det eftersom jag har en förmåga att ibland kanske vara lite väl överbeskyddande.
Sen vill jag ju inte tänka mig när de är i övre tonåren !!! Kanske jag kan springa efter dem i 15 år till i alla fall.
Men om den här turen som vi åkte då med dagsfärjan så måste jag vara imponerad av alla de som sitter och kör från österbotten. Ja jag lyfter på hatten hatten för de som sitter och kör hela natten. Så jag skall nog inte gruva mig att stiga 06.15 om man tänker på vår 30 minuters färd från svärföräldrarna i Pargas.
Men jag har hunnit nu att slappna av ett par dagar och det har varit riktigt skönt. Hoppas du också haft det.
Ha det bra

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka till Åland och "livet-efter-påsken". Hoppas du haft det bra i Pargas trots det tidiga vaknandet inför hemfärd. Ha en bra dag!

Göte sa...

Jag hade det jättebra och nu är jag pigg, glad och utvilad.

Anonym sa...

Jag säjer bara tack herre för bollhav!

Göte sa...

Jo men bara de skulle hålla sig i bollhavet. men sticker iväg efter 10 min och ett varv runt däck 7 och 8, en i lekrummet för att sen gå tillbaks till bollhave.