söndag, oktober 28, 2007

Höstrusk

Usch vilket väder. Riktigt höstväder som visserligen är helt okej att se på inifrån bara man slipper gå ut. Men nu är det så illa att jag bör gå ut och plocka undan det sista innan kylan kommer, så därför valde jag att skriva en kortis här så jag får skjuta upp det här med att gå ut en stund. Annars kommer den här dagen att bestå av mest jobb vid datorn om barnen tillåter det för de brukar vilja komma och spela vid datorn om jag sitter och jobbar. Men jag har en hel del att sitta och skriva idag. Jag har brev åt simgruppens föräldrar, bör förbereda tankar på vad tisdagens simträning skall innehålla, skall skriva ner sammanfattningar från konferensen om FN konventionen för funktionshinder som jag var på i torsdags. Jag bör också förbereda mig för mina tankar inför medlemsmötet som är ikväll. Så nu skall jag nog gå och klä på mig ordentligt från topp till tå och gå ut plocka lite.

Ha det så bra i värmen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Varför är länken till min blogg röd, när alla dom andras är lila? Eller ser det bara så ut när jag tittar? Bara undrar. Förmodligen ska jag ta det som en komplimang. Men du, vilken vecka du har haft. Inte avundsjuk. Trodde det bara var mitt liv som kunde köra ihop sig så där totalt. En dag i taget så reder det sig till slut!

Göte sa...

Men Pia i min värld är alla röda och det är länkarna också. Men klicka du på de andra så är jag rädd för att de blir lila