torsdag, oktober 11, 2007

35 timmar och 54 minuter kvar

Nu erkänner jag det. Jag är en människa som älskar utmaningar bara det inte rör höjder för jag är höjdrädd. Men andra utmaningar gillar jag. Och sen har jag märkt att fysiska utmaningar gillar jag också inom rilmliga gränser förståss. Men det här började som en dröm för ca 15-16 månader sen och samtdigt var det då också 27-28 kg sedan som jag tänkte att tänk om jag skulle komma i sådan form att jag skulle kunna genomföra ett kanonlopp. Inte behöva springa hela vägen utan ta mig från start till mål börja med att jogga och antagligen att slutligen krypa i mål. Nå nu har jag bestämt mig att på lördag startar jag i kanonloppet och jag är förhoppningsvis i mål innan mörker. Jag tänker inte ta med mig reflexväst utan jag SKA i mål innan mörker. Eller frun måste vara på jobb kl.16 så tills dess skall jag vara i mål. Men tänk dig sen att jag Göte Winé efter att ha genomfört ett kanonlopp skall sen vara ensam med två vildar vid namn Alexander och Johannes. Undrar vem som tar hand om vem ? Jag tror jag lagar middagen före jag far till kanonloppsstarten så är det bara att värma sen. Nå nu skall jag erkänna att jag ha faktiskt tränat lite så jag är nog övertygad att jag inte kommer att behöva krypa i mål. Jag titta igenom min träningsdagbok häromdagen och jag har hittills i år sprungit sammanlagt 69 timmarO och ligger på en träningsnivå med ett medeltal på ca 22 timmar per månad i hittills under 2007. Så jag kommer att överleva. Men det kommer inte att gå fort men jag skall ta mig i mål. Så har du inget för dig på lördag från kl.11 och fram till 14 tiden så tänk lite på mig. Jag vet det är själv förvållat men lite sympatier skadar aldrig. Då kanske jag kan ge dig en tanke när du har jobbigt någon gång. Ha det så bra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Han som jag delar elräkningen med ska också vara med... ni lär bli lite leriga misstänker jag. Lycka till!

Göte sa...

Tack Katarina
Jo leriga lär vi bli men han som du delar räkningen med så är ju så rutinerad så han lär ju inte vara lika nervös som mig.

Ha det bra Katarina.

Anonym sa...

Jag stack ut på en 45 minuters runda direkt efter jobbet idag. Det blir tredje turen den här veckan. Jag har dock gett upp Run Åland. Men nästa år Göte...Då fixar vi 1/2 maran, eller???

Göte sa...

Hej Jonas jag sitter här med en 10-årig skotte vid namn Ardberg och lite fazers blå perfekt uppladdning för imorgon. ½ maran nästa höst borde jag väl fixa bara det inte är för nära efter kanonloppet så jag har hunnit återhämta mig.
Men sen kanske vi hittar något annat lopp i vår i t.ex. S:holm du och jag. Sen har vi ju ursäkt att gå ut och äta efteråt eller ??

Anonym sa...

Jag är öppen för förslag!

Göte sa...

Det kommer under våren...