torsdag, augusti 23, 2007

Förlåt mig BRYNÄS

Jag trodde jag var en sportfantast och Brynässupporter men nej. Jag är ingen sportfantast eller äkta Brynäs supporter. Jag är en familjefar med taskig planering och dåligt samvete. Ikväll så spelade mitt favoritlag i ishockey i Islandia. Jag jubla när jag läste att de skulle komma hit och spela. Till på köpet var ju Luleå här som spelar bra hockey och inget lag som spelar lika intressant som att se på schack som t.ex. HV-71 :-) Så bra hockey skulle det spelas alltså. Vad händer jo en av de värsta två veckorna i mitt liv i arbetsbörda. I social- och miljö utskott jobbar vi med tre olika lagar. I ÅHS styrelsen och sunds social- och omsorgsnämnd så är det budgetdags. Raggar kandiadter att ställa upp för sossarna i Sund. Försöker jobba med sossarnas ungdomsgrupp rosenskotten. Innebandyprojektet m.m. Så jag har inte varit hemma så mycket så nu valde jag att fara hem och träffa barnen liten stund ikväll. Tiden vi träffats den här veckan är inte så mycket. Som igår kom jag hem halv elva tiden, och på lördag bär det av till Berlin. Så jag kände att jag skulle hade dåligt samvete till min familj om jag farit och sättit mig på Islandia. Så förlåt mig Leffe Boork, Ove Molin, Tommy Sjödin, Daniel Sperrle, Daniel Johansson, Janne Hautonen och framför allt Alexander Sundström jag skulle gärna sett er ikväll. Visst hela laget men jag var extra nyfiken på er. Nu blev det istället djungelboken som kvällsaga. Men lika glad är nog jag för det. Men jag är inte sån sportfantast jag trodde jag var. Men en sak vet jag att Brynäs alltid kommer att vara hockeylaget närmast mitt hjärta.

Ha det så bra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Brynäs, vad är det??? Skämt åsido, det är bra att du sätter familjen före sporten. Fast å andra sidan så är inte ishockey någon vidare sport. Skall det vara något skall det vara fotboll. Inga skydd och annat trams. Svettiga karlar och en boll. (Det låter i och för sig lite suspekt när man ser det på det sättet) Fast jag känner ju till din läggning när det gäller den biten.........Malmö FF??/ Jonas

Göte sa...

Nu är det så här Jonas att du bor i Sundsvall och jobbar då i Timrå så du lider av något som heter lillebrorskomplex i idrott. Bara för att Giffarna inte är lika bra i fotboll som Timrå är i ishokey så behöver du ju inte se så negativt på ishockey. Se på mig som är så ödmjuk och snäll jag tycker om alla sporter. Sen om svettiga karlar och en boll så tar vi i malmö FF lite lugnt i början så vi har inte blivit svettiga ännu:-) Men vänta bara.... snart blir vi svettiga.