tisdag, augusti 14, 2007

Alla skall få plats

Efter en tid sen så bestäde jag mig att ändra på min livsstil. Jag skulle börja röra på mig mer och försöka gå ner lite i vikt och det gör att jag är ut en hel del och rör på mig ibland springer jag. Men då är jag mestadels i sundskogarna så där stör jag inte så många. Men igår verka jag störa desto fler. Jag cykla igår från min mor i Västernäs ut till Näfsby och sen hem så det blev en bra tur. Olyckligt var att jag inte kom iväg förrän 17-tiden då många var stressade och ville hem. Många ja större delen visar hänsyn til cyklisterna men sen har vi de som nästan ser hur nära de kan köra om. Eller de som skall köra om cyklisten fast det kommer möte.
Ofta när jag är ute och cyklar så har jag min tävlingscykel då har jag mina fötter fast i tramporna så kommer en bil och ger mig en lätt knuff så då är risken stor att det kan gå illa. Så var så vänliga och visa hänsyn till cyklisterna.
Sen måste jag samtidigt be om ursäkt till alla som retar upp sig på mig när jag t.ex. i Västernäs eller Godby retar upp sig på mig när jag cyklar på väg fast det finns cykelbana. Men sen jag fick min cykel fixad i Juni har jag cyklat lite på 600 km med min tävlingscykel jag har haft tre punkteringar och samtliga har jag fått på cykelbanor. Det har funnits stora stenar som jag sett försent, det har funnits glas och rent allmänt så är cykelbanorna i ett för dåligt skick för att cykla med så känsliga däck som för en tävlingscykel.
Så hoppas ni som ser mig cykla på vägen istället då för på gc-bana kan ha översende med det.

Ha det så bra

Inga kommentarer: