söndag, november 08, 2009

Mer personligt

Är lite trött idag efter att ha varit på lite svängom inatt. Annars har jag varit på MAQ kurs ihelgen. Och när man säger det åt folk så tror de man har varit på data kurs och MAC då. Men det här var om MAQ som är en grundläggande och systematisk träningsmodell där den aktive skall utveckla en god rörlighet och koordination som en grund för att sedan kunna utveckla sin personliga styrka.
Det kräver en hel del av ledaren men jag kommer att börja att köra med mina simmare i december. Så tills dess kommer jag att skaffa borstskaft som de skall börja använda i träningen då.

Som ni märker så kommer jag att bli lite mer personlig i bloggen för det är vissa av mina besökare på min blogg som vill att jag skall bli mer personlig. Det är jämnt i svaren av mina frågor i enkäten, av de 18 som svarat så är det 9 som vill jag skall vara mer personlig därför kommer det att bli mer personliga inlägg i min blogg i framtiden.
Var en insändare i ålandstidningen som är en replik till en insändare jag hade tidigare i veckan. Idag har jag nu skrivit en insändare som ett kort svar men jag tänker inte sjunka lika lågt som tonen i insändaren var i lördags Men nu skall jag börja förbereda mig för sängen.


Ha det så bra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bestäm dej nu, mer opersonlig eller personlig? Ingen människa kan ha förstått vad du menar med inlägget;)

Göte sa...

Tänk hur det blir när ett O trillar in fel ;-) Nu har jag tagit bort den lilla bokstav som slank in fel.
Ha en bra dag.