torsdag, juli 10, 2008

Tröttnat

Idag har jag tröttnat på Finströms kommuns sätt att behandla Ålands idrottscenter ab. Nu skall det var en extra bolagstämma den 7 augusti som ska ta ställning till om Ålands idrottscenter ska avvecklas genom frivillig likvidation, det vill säga att bolaget upplöses självmant.

Sen säger då de från Finström att "det finns två scenarier. Det första är att det kommer in anbud från bolag som vill fortsätta driva verksamheten. Det andra är att det inte kommer in några anbud. Då får kommunen driva verksamheten i egen regi".
Varför kan inte Ålands idrottscenter vara med ??
Hos mig väcker tanken att nu börjar verksamheten rulla och nu vill Finströms kommun köra det själv. Skulle var helt okej men fruktansvärt oärligt mot alla som köpt aktier i Ålands idrottscenter ab.

Så idag tröttna jag på skriverierna och kunde inte hålla mig från att skriva en insändare så den kommer väl i våra tidningar här närmaste tiden.
Jag har jobbat mycket för bolaget i 4 år men nu helt plöstligt så vill man lägga ner det. Jag skäms om man tänker bara på att Sunds kommun har gått in med 17 000 euro som man nu bara lägger ner. Oansvarigt tycker jag och det värsta är att jag suttit med i styrelsen men inte fått vetskap om de planerna.
Snacka om Finströms kommuns eget race.
Usch jag skäms och jösses vad tid jag lagt ner till ingen nytta känns det som.

Därför valde jag nu att skriva insändaren.

Ha det bra.

Inga kommentarer: