tisdag, juli 15, 2008

Tacka inte utan bjud tillbaks

brukar man säga när man haft gäster. Så har jag nu gjort det på ett litet udda sätt. Sommaren 1986 tror jag det var, så fanns det något som hette Östersjöspelen som var på Gotland. Nå tävlingarna vill jag hellst glömma för det var där jag märkte att bäst före datumen hade gått ut för mig. Jag hade katastrofala resultat, de kunde ha varit ett resultat av att jag tränat för lite och istället levde loppan och rövare mer istället.
Men det jag kommer ihåg därifrån är att vi efter tävlingarna fick möjlighet att stanna kvar 2 - 3 dagar och fick då låna Wisby simsällskaps klubbhus. Och vi hade möjlighet att verkligen utforska Gotland.
Nu är det så att vi har en sommarstuga bredvid huset här i Sund, och vi har pratat här hemma om att vi nu bjuder tillbaks och Gotland simning får låna vår stuga under ö-spelen eftersom det är boendebrist under ö-spelen.
Så det är om någon av deras supportrar vill bo här eller om någon av de aktiva simmarna vill stanna kvar här lite efter tävlingarna så har de vår stuga till sitt förfogande.
Men inte vet jag om de vill bo här då men framför allt så har de ju då fått möjlighet till det och jag sover bättre om nätterna när jag fått bjuda tillbaks.
Jag kommer aldrig att glömma mina dagar på Gotland och nu hoppas jag att någon skall få samma positiva tankar när de kommer till Åland.

Ha det bra

Inga kommentarer: