fredag, juli 11, 2008

Semester

Just nu sitter jag på färjan med hela familjen. Sen via hotellet och sen till det Johannes gått och väntat på TIVOLI vi skall nämligen till Gröna Lund idag. Under våra dagar i Stockholm skall vi besöka olika saker. Men vart vi far bestämmer vädret och barnen. Jag vet inte om det blir någon blogg under de här 3 dagarna men jag tar datorn med mig så man vet aldrig.
Ha det bra

4 kommentarer:

Anonym sa...

stäng datorn Göte ! vila o koppla av i stället. trevlig semester !

Anonym sa...

Stackars dig. Gröna Lund är vedervärdigt. Var där med 2 10-åringar för 2 veckor sen och har inte hämtat mig ännu. Helgalen unge, åkte allt. Jag vågade inte ens titta när hon åkte Fritt Fall. Suck. Andra mamman som var med spydde i karusell nr 2, så det blev inte så mycket åkande för henne. Hon kunde knappt prata, för så fort hon tittade upp så snurrade det nånstans. Hoppas dina barn är mer lämpade!

Göte sa...

Nä Pia jag klara mig ganska bra, för Johannes har kommit in i åldern kan själv och Alexander är ännu tryggast med mor.Så som oftast så satt jag och vaktade vagnen eller skötte markservicen som att se till att de får saft, och vatten som exempel. Så synd var det inte. Ja och tills lut så fick jag gå och hälsa på i Pettsson och Findus hus bl.a.

Göte sa...

Just ja att datorn skulle vara stängd. Men jag kände att jag behövde ha den med så jag kunde kontrollera om det hänt något nytt inom idrotten.
Sen hade jag ganska dålig timing med insändare och sånt som jag ville vara uppdaterad om.
Men visst skulle det kanske varit bättre om datorn blivit lämnad hemma men jag vet inte om jag skulle varit lugnare då.
Ha det bra.