söndag, juli 06, 2008

Fotboll

Som småbarnsförälder så så slipper man sällan iväg på fotboll men idag så kunde jag komma iväg. Idag kom jqag iväg för att se MIFK - Tampere United och resultatet kan man väl inte hurra över eftersom Tammerforsarna for hem med en 4-1 seger. Nu kommer det väl att finnas ord som bottennapp och att de blev överkörda i rubrikerna imorgon. Men så illa tyckte jag inte det var utan att Tampere United var jäkligt effektiva. Verkar nu som att Tampere United hittat sitt spel lite mer nu så de kommer nog att börja klättra i tabellen. Jag har i många år följt och gillat en spelare som Antti Pohja som spåddes en lysande framtid som anfallare men för 4 år sen prövade lyckan i allsvenskan och Hammarby men där blev det ingen lycka utan mer sittandes på bänken.
Jag har inte sett Pohja som mittfältare tidigare, men idag var han som styrde matchen som mittfältare anser jag.
Apropå allsvenskan så ett lag som inte gjort så många glada i år är GIF Sundsvall. Hemmafansen har hoppats på mer poäng och sen har de ändå spelat oavgjort mot Djurgården och seger mot Halmstad så deras fans är väl knappast nöjda med det. Och sen idag så spelade de 0-0 mot mitt kära Malmö FF så inte blev man så glad där heller. Visserligen så har Malmö ingen vidare statistik uppe i Sundsvall men jag hoppas ju ändå alltid på vinst när Malmö FF spelar.
Idag har inte resultaten gått min väg men jag har fått sett en bra match med fint spel och bra individuella insatser i fråga om MIFK matchen, om Malmös match så är det en spänd förväntan för av många lag så vill jag att Malmö skall vinna när de möter giffarna.
Men man kan inte alltid få som man vill.
Ha det bra.

Inga kommentarer: