söndag, februari 03, 2008

Nu i alla fall så kommer vintern

Jag har hoppats på det länge men nu tror jag vi får snö en längre tid så nu blir det vinter. Jag har hoppats på det länge men nu igen så tror jag att snön blir här. Jag skulle så gärna velat ha pulkdag med barnen idag så när vi for till stan imorse så packade jag pulkorna i bilen men tyvärr tog mott jobb på sosse kontoret längre än väntat så sen när jag var klar så måste jag packa sönerna i bilen för att lilla skulle få sova.
Så hemresan blev tyvärr med pulkorna orörda i bilen.
Nu börjar jag känna stress ned allt jag vill jag göra. Som att åka pulka med barnen så när jag skall jag hinna med det. Nästa helg har vi bokat med annat och helgen efter så sticker jag på fältarnas skidresa och sen är det mars så man blir lite panik med att hinna ta vara på tiden med snön.
Sen hade jag hoppats hinna fara och skida i Jomala men det tror jag skall få lite tid till om en vecka eller så.
Jösses vad jag vill göra mycket nu men tyvärr är ju redan kalendern redan realtivt full, men jag måste prioritera träningen mer.
Men sen blir det ju lite ljusare nu med snön och då kan man ta vara på dygnet mer.
Ha det så bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vad ska man säga. Det finns ju lite,lite snö kvar nu på morgonen men visst är det för eländigt. Nästa gång det kommer snö får du hårdprioritera varje timme med snö, den kan vara borta några timmar senare. Kanske du kunde dra barnen på pulka från Sund till stan, då har ni hunnit åka pulka i alla fall??

Göte sa...

Jo men då har jag ju inte fått åka pulka :-( Jag vill också.