söndag, november 18, 2007

Min fantasi värld eller barnens ?

Idag på förmiddagen skulle jag, Johannes och Alexander gå ut på äventyr. Men ärligt talat så tror jag att största äventyret var nog att få på barnen ytterkläderna. Och med den yngsta var det på tredje försöket som jag fick rätt stövlar på honom. De två första gångerna sa storebror Johannes att det där är mina. Men efter ca 30 min så var ju kläderna på båda barnen och vi skulle gå ut på äventyr. Jag hade planerat lite stigar vi skulle gå. Men du kan inte sa Johannes för då skulle vi först gå på bilfest som var där han hade sina bilar parkerade. Men efter det så trodde jag jag vi skulle gå in i stora skogen. Men nej sa Johannes då skulle vi gå till deras jobb som var ett helt annat ställe.
Efter det gav jag upp och lät Johannes bestämma vart vi skulle gå.
Och oj vi hittade roliga klätterträd men sen hittade vi en djungel här i Björby och sen var vi och letade efter elefanter med raket. Kändes lite små Einteins inspirerat visserligen. Men kul hade vi och det är nog det viktigaste.
Jag kan säga att nu är jag ganska trött och jag funderar om det är förmiddagen med barnen eller om det var eftermiddagens 10 km länk som gjorde mig mest sliten.
Men det har varit en toppendag idag. Och länge sen jag varit så här avslappnad för det har varit full fart så jag har inte ens hunnit tänka på jobb.
Men en sak har jag lärt mig att jag om fantasi så skall man inte tävla mot barnen för de har ju alltid rätt.
I mina fantasier så får jag 7 rätt på lotto, Malmö FF eller Brynäs vinner SM guld. Då kanske det är mer realistiskt att leta elefanter med små Einteins raket.
Ha det bra

Inga kommentarer: