måndag, november 12, 2007

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Idag skulle jag vara fältare mellan 9-13 och sen skulle jag gå ner till lagtinget och vara därifrån kl.13.
Men så blev det inte för istället är jag hemma med en snart 4-årig son som termotern visar 38 graders feber. Man hör att han är täppt. Men han är överallt tidigare när han var sjuk så skrev jag om Duracellkanin men just nu så är han strået vassare. Det verkar som han är på båda våningar samtidigt.
Men tidigare så hamnade frun att avboka sina grupper när han var sjuk men nu måste jag också ställa upp. Jag borde göra det oftare men det blir ofta svårt om det är en röstning i lagtinget.
Lagtinget är en annan historia med ett system som inte är bra. Det går bra att vara jordbrukare men du skall definitivt inte vänta eller ha småbarn. Bara den här historien nu med Camilla Gunell som måste in och ansöka om ledighet för att kunna vara hemma när hon fött barn. Eller att jag då måste ha dåligt samvete om man är hemma med sjukt barn. Där borde man kanske se på svenska riksdagen som har ett kvittnings system. För visst känner jag att jag har ett viktigt jobb med stort förtroende men det är min frus också som är ungdomsledare inom församlingen. Undrar vad som skulle ha hänt om jag sökt om s.k. pappaledighet och reaktionerna då. Men det viktiga är väl att vi håller fast vid tiderna att man är ledig i samband med vårbruket osv. Men vad är det man säger "Mot dumheter kämpar gudarna förgäves"

Ha det bra

Inga kommentarer: