torsdag, juli 23, 2009

Rock-off

Jaha ny dag med nya möjligheter brukar jag säga. Och visst brukar jag försöka leva upp till det, men den här veckan var betydligt tyngre än vad jag trodde i början. Så vinden i seglen kom inte så jag fick ro istället.
Men idag jobbar jag hemifrån och sen ikväll skall det bära av till Mariepark och Rock-off. För ikväll är det Hammerfall där och det är ett band som både frugan och jag vill se.

Apropå Rock-off så var jag där tisdagskväll och jobbade som ordningsman och det var riktigt trevligt. Det som var synd att det inte var mer folk där.
Men vädret var inte det bästa heller.

Igår var det på radion om decibelgränserna kring Rock-off och det verkar som att det går att genomföra konserter med de nivåer som satts, men nu var det väl så att vindarna inte varit på Dennis och Rock-offs sida.
Men däremot så blev jag klart irriterad på de som var utanför vid ett tiden och spelade högt på bilstereon, sköt någon fyrvereripjäs.
Men mest irriterad var jag nog på att när Rock-off stänger så är ingen polis där och det var rätt så oroligt med ungdomar i 18års åldern.

Det som är synd att de som missköter sig mest och förstör för Rock-off är inte Dennis och hans evenemang, inte heller de som varit på Mariepark. Utan de som som bara är där runt och förstör.
Så är det så nu att inte Rock-off kan fortsätta så är det ingen idé att skylla på grannarna. Utan det är de som bara är utanför och förstör.
Jag tycker Rock-off är bra men kanske i längsta laget och det märker man väl lite på artist utbudet också. Rock-off berör många både negativt och positivt. Men ibland kanske man inte skyller på de som är mest skyldiga.

Ha det bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Göte, göte! Det är skillnad på de och dem!

Göte sa...

Ja just det ja. Men hoppas du förstod vad jag mena. Det blir sådär ibland.
Men tack för rättelsen och ha det bra.