lördag, juli 25, 2009

Vikingamarknad, ett fantastiskt arrangemang

Ja inte blir det något kräftandet på ett tag för nattens kräftande visade att man skall vänta ett tag ännu. Och framför allt så var det i stort sett bara gubbar som vi såg.
Så jag behöver nog inte fundera på det på ett tag. Jag trodde inte att det skulle vara så i vårt lilla "kärr" som en av mina gamla simmare kallade det när vi fiskade där på början av 90-talet.
Men jag trodde vi hade så mycket varmare vatten och att de hade kommit längre.

Idag var vi annars på Vikingamarknaden som varje år är lika bra. Sen fick jag köra fler gånger mitt skämt om att saltvikarna tagit sig vatten över huvudet med tanke på fredagen då marknaden måste ställas in pga översvämning.
Men jag vågade bara köra det med de saltvikare som jag vet har humor. Jag hoppas ändå det kom tillräckligt många besökare för att det skall gå ihop arrangemanget är så bra.
För jag är så oerhört imponerad av hela arrangemanget och det blir nog bättre år för år. I år så hade de de Gycklargruppen Jauvet. Teater för stora och små stod det i programmet och det stämmer nog.
För det var både vuxna och barn som skrattade lika mycket. Vill du veta mer om gycklargruppen så kan du se mera om dem här.
Men just helheten med Vikingamarknaden blir bara bättre och hantverken fler.
Annars går helgen i släktens tecken. Idag for svärmor och svärfar efter att varit här sen i torsdags och idag fick vi träffa svåger med familj. Det är faktiskt höjdpunkt med semestrar att man hinner träffa bekanta som man inte träffar så ofta annars.
För även mycket goda vänner har haft tid att vara på Åland denna vecka, vilket jag är mycket glad för.
Så tränandet och sånt slarvas det lite med men även det sociala gör att man mår bra.

Ha det så bra

Inga kommentarer: