onsdag, maj 20, 2009

Kontroll

Är du en som vill ha kontroll på allt? Jag kan i alla fall erkänna att jag är person som vill ha koll på läget? Jag bör ju också erkänna att det därför är en av mina svagheter att delegera just för att jag vill ha koll på var ärendet ligger. Och blir det inte gjort så har jag ingen annan att skylla på heller.
Just nu så vet jag ca 10 pers som inte har full koll på läget och det är de övriga ledarna och styrelsemedlemmarna i SIF simning.
Jo de vet att vi har samling 17.45 vid Ålands idrottscenter och att vi skall på middag på Club Marin kl.19.30. men vad som händer däremellan så vet de inte så mycket om annat än att de skall byta om till simkläder.
Men kl.18.00 så kommer Tuire dit och då skall de få testa på annan träning än simträning. Nämligen Aquabike och vattengymnastik ;-)
Jag vill att vi skall ha en trevlig avslutningskväll tillsammans. För de andra gruppperna förutom min så har avslutat den här vårterminen och då brukar vi avsluta med att tacka med en midag.
Men jag vill ge dem lite extra och därför börjar vi med ett litet vattenpass.

Ha det bra

3 kommentarer:

S sa...

Ja, vilken bra kväll! Jätteviktigt att vårda ideella ledare! Hoppas du fyller på energi också Göte!

Inger sa...

Jag hade mycket kul Göte! Bra planerat och organisserat! Imorgon vet jag åtminstone en som kommer ha träningvärk i magmusklerna, inte bara utav aquabiken, utan också av att ha ätit en superb middag! Tack! :)

Göte sa...

Kul att du var nöjd Inger. Faktiskt så hade jag ingen träningsvärk i magmusklerna trots att jag var rädd för det. Vattengymnastiken var tufft för magmusklerna, men allt skratt var en rejäl prövning för magmusklerna. Jag håller helt med dig L8 att det är viktigt att vårda de ledarna man har. Och i SIF simning har vi förbaskat bra ledare och de vill jag behålla. Tre ledare har slutat nu och en sak som är roligft att de har lovat att hjälpa hoppa in och hjälpa till om det behövs.
Sånt gör mig glad.
Ha det bra.