söndag, december 09, 2007

Händelserik helg

Jag vet att jag inte varit så aktiv på bloggen ihelgen men jag har haft lite fullt upp. På lördag förmiddag så var jag med 5 av mina SIF simmare till Mariebad på simtävling. Och det är alltid lika kul att se 11 åringars glädje att få vara med och tävla. Men min glädje är nog det att också se äldre SIF simmare som nu är simmare i 13 - 14 års åldern som nu gått iväg upp till ÅID och simmar där men de har fostrats i SIF så vi börjar få simmare i olika åldrar.
Jag kommer ihåg när jag övertalade Larse och Sisa om att vi skulle starta SIF simning och fasen vad kul att vi växer så det knakar och nu har vi faktiskt fostrat upp simmare så de börjar fara ut och tävla utanför Åland.
En god vän ringde mig igår och frågade om hur jag mådde efter allt mitt jobbande och funderade samtidigt om jag inte skulle sluta med simningen då eftersom jag redan har både lagting och fältarjobbet så det är ju fullt upp ändå.
Men tvärtom jag och Erika ( som jag tränar simmarna med, utan henne skulle det inte gå ) kommer väl att ge möjlighet för simmarna utöka träningsdosen om de vill med en valfri lördagsträning.
Det är så kul att träna dem så jag kan inte att sluta träna dem. Jag vet att det låter konstigt men det är speciellt att träna upp simmare i en förening som man har varit med och startat. Och med den här föreningen så finns det bara möjligheter.

Ha det bra.

Inga kommentarer: