måndag, mars 01, 2010

Viktigt med kvalitetstid

Det har varit rätt så mycket senaste tiden så tiden mellan inläggen blir längre. Det är som en mycket god vän sa häromdagen att mitt liv handlar mest om simträning och min egen träning. I och för sig så stämmer det väl till en del att det är det tillsammans med familjen så är de tre viktigaste sakerna för mig just nu.
Simningen var det så att när jag starta simföreningen 2005 så skulle det vara en lite breddförening, idag tränar mina simmare runt 8 timmar i veckan och är målmedvetna som bara den. Då vill jag ge dem chansen att satsa.
Min egen träning har jag hållit på ett tag med nu och tränat har jag gjort för att hålla mig i en s.k. trivselvikt.
Men det finaste jag har är min undebara familj som jag älskar överallt annat. Genom att mina simmare börjat tävla en del så blir min familj lidande. Därför gäller det att ta igen den tiden andra helger. Den här helgen var en s.k. kvalitetshelg med barnen och bl.a. så gjorde jag en pulkbana åt dem, eller kanske var det mer åt mig :-) Nu är det plusgrader och snön smälter men de har lovat lite kallare. Och jag hoppas att det blir så också för att banan skall hålla sig en tid ännu. Men här så vill jag nu att ni skall få möjligheten att se den fina bana som jag gjorde i lördags. Jag kör banan här med vår nyinköpta snowracer, tänk vad kul det är med vinter.
Jag ville göra pulkbanan med barnen, men det ville inte de. Men den var roligare sen när den var klar.
Ha det bra

Inga kommentarer: