fredag, juli 23, 2010

Semester

Idag kom vi hem från semester hos svärföräldrarna. Sen söndagkväll har vi levt lyxliv och ätit svärmor och svärfars goda mat samt blivit omskötta som man inte trodde man kunde bli. Med vädret som varit så har vi legat en hel del på stranden. Men vi har också haft möjligheten att fara iväg på utflykter. I tisdags var vi till Borgbacken familjen samt en av sönernas kusiner. För att göra resan lite extra så tog vi tåg mellan Åbo och Helsingfors. Ingen av de tre barnen så hade åkt tåg tidigare, så bara det var en upplevelse för dem. Visst var det enkelt att sitta i tåget istället för att sitta och köra bil. Men då hade man ju tidspressen istället att hinna med tåget som skulle med.
Men däremot så undrar jag om personen som kom på att ha lekvagn på tåget vet vilken god gärning den personen egentligen gjorde.

Våra grabbar är inte de lugnaste och det gjorde det lite lugnare för oss med just lekvagn.
Nog för att familjen Winé märktes och hördes i lekvagnen också, men de som begär sittplats i lekvagn så har ju säkert inget emot barn får man hoppas.
Så sen på kvällen var det en trött familj som kom till svärföräldrarna i Pargas.

Andra utflykten var till Jukupark i Åbo som är en vattenpark. Och billigt var det inte, men roligt var det. Vi hade inte vädret på vår sida men de sex timmar vi var där gick snabbt.
Idag kom vi hem efter vår trevliga semester. Och nog är det så även på semestern som ordspåket säger " borta bra men hemma bäst".

Ha det bra.

Inga kommentarer: