onsdag, juli 07, 2010

Nu är jag tillbaks

Nu är jag tillbaks både i bloggen och i Stockholm. Om bloggen så hann jag inte i slutet av förra veckan för då var jag med simmare till Stockholm. Sen efter det så var jag till Gotland och där hade jag inte tillgång till internet.
Imorgon bitti blir det bussen hem för jag saknar min familj.
I onsdags for jag med simmare till summer games i Stockholm och vi hade fyra toppen dagar där. Simtävlingarna var lite speciella med att det bara var tävlingar fram till 12 tiden, så sen hade simmarna lediga eftermiddagar och kvällar. Så vi hann med både Gröa Lund och Bio.
Sen om simning så kan jag inte låta bli att glädjas åt att en av de simmare jag tränar Martin Hougberg tog bronsmedalj i FM för 16 åringar kanman kalla det. Tävlingarna heter Ikämestaruskilpailut.
Även om det är simmaren som simmar så känns det också bra som tränare sen när de lyckas.
I söndags bar det var till Gotland och Alemdalsveckan. Och jag kan bara säga WOW !!! Vilken upplevelse att vara där.
Vad mycket folk.
Vad mycket bra föreläsningar.
Ja det var helt klart betydligt bättre än jag trodde. Föreläsningarna jag var på var riktigt bra. Sen så hitta jag en förebild i ungdomsarbete. Anders Carlberg som starta upp fryshuset. Han tänker så jäkla rätt och bryr sig verkligen om de som behöver stöd.
Jag har hört mycket gott om honom men nu märkte jag att vilken pondus han har. Vad det var många politiker som verkligen lyssna på det han sa.
Sen för mig så är det ju ingen nackdel att han är sosse.
Men jag kommer och återkomma till mer om Almedalsveckan när jag hinner.
För liten rapport från seminarierna jag var på skall ni få så fort jag hinner. Men nu skall jag nog börja förbereda mig för sängen. Väckning kl.6.
För nu vill jag hem till familjen för även om jag nu haft 6 bra dagar så är nog det bästa hemma i alla fall.
Ha det så bra.

Inga kommentarer: