lördag, januari 01, 2011

Kom hem från svärföräldrarna i måndags men sen har det varit full fart med simträningar, sverigetripp och jobb. Så det har varit hektiska dagar. Men kvällarna har faktiskt blivit tillägnat familjen. Jag har fortsatt med att vara hemma lite mera under lovet. Nu vet jag att det kommer att bli mer stress i januari och även i februari blir det hektiskt. Men ändå skall jag försöka vara mer med familjen för det har nu varit underbara två veckor. Under de här två veckorna har jag valt att vara mera med familjen och lagt undan en massa måsten. Det är ett nytt år med nya möjligheter och jag ser fram emot detta år.
Simning
Det är en hel del simträningar som kommer att vara i vår. Jag har flera simmare som kommer att vilja satsa mer så där får man se vad det blir. Det är ö-spel i sommar och att dit har jag väl 2-3 simmare som hoppats på plats i truppen. Sen är det simutskottet som tar ut laget men det är väl bara att gilla läget och acceptera det de beslutar.

Politik
Det är valår i år och självklart hoppas jag att komma in i lagtinget igen. Men hur det går så har man ingen aning om och det är bara att visa att jag har bra åsikter och värderingar. Okej nu har jag fått en hel del mess och insändare som varit mot mig de senaste veckorna. Men de tror jag mest beror på att de inte egentligen är så insatta i det här med de hur behovet egentligen är på kommunens serviceboende Tallgården.

Sen kan inte alla gilla mig och väljer de att messa så är det deras val. Jorden går inte under för mig om jag inte kommer in i lagtinget, för jag har ett jobb som jag trivs med. Men jag känner att jag har åsikter och kunskap som skulle vara nyttigt där.

Jobb
Jag kan nu erkänna att det mer eller mindre klart att fr.o.m. 1 februari så kommer mina arbetsuppgifter att ändras lite och därför kommer jag att se med tillförsikt fram emot 2011.

Familjen
Det viktigaste jag har är min familj och jag skall tänka mer på det i år. Försöka vara en mer närvarande förälder och man. På lördag får frun och jag faktiskt lite tid för varandra när vi var till Stochholm på musikal. Sen idag har vi bokat skidresa till Lindvallen och då får vi också mer tid för varandra.
Men även hemma skall jag försöka vara mer närvarande.

Hälsan
Den ständiga utmaning och man har inte tillräckligt med tid för. Men jag msåte hinna träna mer för nu kommer kilona rusande som bara den. Så mera ut och röra på mig skall det bli under 2011. Jag har Stockholm halvmaraton i höst men jag hoppas att vi har råd och tid med Sundsvall halvmaraton i maj. För man behöver ha mål för att verkligen ta sig i kragen och det känner jag att behöver nu.


Till sist vill jag önska dig ett riktigt gott 2011

Inga kommentarer: