onsdag, augusti 11, 2010

Nu är jag tillbaks

Tyvärr har det varit allt för lång tid som inget hänt i bloggen. Jag har haft lite mycket att försöka fundera på att få igång mina simmare ordentligt samt sen hela föreningen med ledare och sådant. Nu har jag tillräckligt med ledare i alla grupper så SIF simnings verksamhet kan fortsätta.
Av mina egna simmare som nu är ÅID simmare har också kommit igång bra med säsongstarten och och som jag skrev tidigare ser jag fram emot den här simsäsongen. Men det kommer och krävas mycket planering att få träningarna att löpa med allt och att alla får tillräckligt mycket uppmärksamhet. Skiljer på 100 meters sträckorna runt 1 minut mellan snabbaste och långsammaste. Men jag är smickrad av alla "nya" simmare som velat ha mig som tränare.

Annars så har jag faktiskt haft två dagars semester eftersom jag har en mycket god vän och hans son på besök. Sonen tycker lika som mig om fiske så vi varit och fiskat en del. Vi har fiskat mest i träsket där vi bor, men där fick vi inga gäddor trots att vi vet att de finns. Men i höst skall jag ha upp en därifrån också.
Igårkväll fick fara ut och fiska i riktigt fiskevatten. Och med det så menar jag saltvatten. En annan av mina goda vänner tog ut mig och den besökande sonen och fiska. Vi kom hem med 4 gäddor men tyvärr fick inte vår gäst någon gädda. Men jag fick två :-)

Imorgon så är det vanliga dagar igen. Jobb, simträning, egen träning och familjen såklart.

Ha det bra

Inga kommentarer: