tisdag, februari 22, 2011

Firar sportlov

Jaha då har familjen Winé varit i Lindvallen i två dygn. Och det har varit toppar och dalar som det det skall vara i fjällen :-)
När vi kom upp i söndags så skulle ha varit något som man skulle kunnat tro att Lasse Åberg regisserat.
Då tänker jag på sällskapsresan - snowroller. Alltså vilken cirkus när man kommer till ett så stort ställe som Lindvallen, bara att hitta där man skall lösa ut skidor och stugor blev några gånger fram och tillbaks mellan de olika byarna.
Men vi har fått en stuga så vi har sovit varmt. Men skidmöjligheterna här är ju fantastiska med alla sorters backor och även fina längåkningsspår finns det.
Men här har detbara blivit skidåkningen i backarna.
Johannes går på slalomskola på förmiddagarna och snowboardskola på eftermiddagarna. Slalomen gör han mest framsteg i medan det går lite tyngre på snowboardbrädan.
Alexander yngste sonen testa på att åka utför igår, men idag var det total vägran. Så på förmiddagen idag var jag med honom på området för samtidigt skulle man ju se till att Johannes kom till sin sin slalomskola.
På förmiddagarna har frugan sin slalomskola så då blir det för mig att ha koll på grabbarna. Däremot så märker jag att det här hurtiga liver för familjen Winé tar på och vi är lite trötta och lättretliga.
Så Johannes lego som han köpt kan framkalla känslor.

Men vi får tid tillsammans utan stress och det är nog ändå det viktigaste.

Ha det så bra.

Inga kommentarer: