torsdag, december 31, 2015

Svårt att trappa ned.

Tänkte kalla det för ett återfall men om man tänker på det som verkligen har ett missbruk så är det inget att skämta om. I mitt arbete med droger så har jag verkligen sett hur hårt ett återfall slagit så tänker inte skämta om det. Men jag måste erkänna att detta jullov har jag trillat in i mina gamla vanor och på senaste 4 dagarna har jag varit 15 timmar med simmarna. Och just nu är jag i simhallen på simtävlingar.
Var inte länge jag klappade mig på axlarna och tyckte jag var duktig som minskat på antal träningar och varit hemma mer. Men sen kom det ett skollov och det sket sig direkt.

De simmare jag tränar så har utvecklats så mycket att de skulle bra kunna träna lite mer så givetvis ställer man upp för dem :-)
Och efter nyår kör vi nu lite tuffare medans det är lov.

Sen gäller det för mig att skärpa mig igen för jag skulle trappa ner och vara hemma mer.

Nu är det då den årliga simtävlingen nyårssimmet som är och sen skall jag umgås med  vänner och familjen, Sen den 2:ndra januari far frun och pojkarna far iväg till svärföräldrarna. Jag stannar hemma denna gång för att det krockar med så mycket annat. Bland annat simträningar förstås :-) Men också annat. Sen kommer två goda vänner som är simtränare som jag ser fram emot att träffa.
För det är ju det med simningen också att man har fått många goda vänner man inte vill bryta kontakten med.
Så att bara trappa ner är inte så lätt som man tror. Framför allt när man får mer tid.

1 kommentar:

Anonym sa...

En bra blogg! Kanske tom en av det bästa!

Men Göte, urskulda dig inte med olika orsaker att du saknar lukten av klor, spänning, tidtagarur, en gapskridande Anki Donning, en sansad Mylly och lukten av klor ( Jag sa det redan?) och gänget omkring.

Simma på, oberoende av temperatur. I idrottsgården var det ALLTID +24 även om man högg bort nattisen.